• Челичните покривни решенија добиваат се поголема популарност откако архитектите , дизајнерите и сопствениците на куќи бараат стилски модерни алтернативи на традиционалните материјали.

 • Разновидноста на работната сила на АрцелорМиттал и донесува специфични вештини, перспективи и искуства на компанијата.

 • Важноста на иновацијата

  Важноста на иновацијата

  Во АрцелорМиттал, ние ја гледаме иновацијата како начин на размислување, а не како збир на упатства или структурирана програма.

 • Изработка на цевки за целиот светот

  Изработка на цевки за целиот светот

  Нашиот оддел за тубуларни производи е еден од најголемите и најпознатите светски производители на цевки.

 • Куќата на иднината

  Куќата на иднината

  Замислете да живеете во куќа направена од челик.
  Нашето Видео покажува челични куќи во Франција, каде што има голем проект за редефинирање на станбениот пазар.

За АрцелорМиттал

АрцелорМиттал поседува објекти за изработка на челик во повеќе од 20 земји, што не прави лидер во сите главни пазари за челик.
прочитај повеќе

АрцелорМиттал во Светот