АрцелорМиттал Скопје и Црвен Крст Гази Баба со донација во пунктот за бездомници на Град Скопје

“Организирањето и спроведувањето на собирната акција на половна облека и чевли е дел од многуте активнсоти реализирани како што се акциите за донација на 12 компјутери, книги и пакетчиња за СОС Детско Село, акција за дарување на крв, разни предавања на теми од областа на здравството и безбедносдта при работа, Прва Помош и слично, при што сакаме да го истакнеме нашиот однос како општествено одговорна компанија, која и во иднина ќе продолжи со вакви и слични активности”. – изјави генералниот директор на АрцелорМиттал Скопје Јуан Педро Хименез Наварро.