Летна школа

НАУЧЕТЕ КАКО

ВКЛУЧЕТЕ СЕ ВО НАШАТА ПРОГРАМА ЗА ПРАКСА

Летна школа

01 јули – 30 септември

Вклучува:

Аплицирајте најдоцна до 05 јуни на: HRJobs.Skopje@arcelormittal.com