Пракса – Набавки

АрцелорМиттал Скопје е водечки светски производител на челик. Поседува објекти за изработка на челик во повеќе од 20 земји, што го прави лидер на сите главни пазари за челик.

Ние веруваме дека нашата позиција во челичната и рударската индустрија донесува уникатни обврски и можности.

Во насока на професионално усовршување на младите, АрцелорМиттал во одделот за Набавки и логистика нуди:

Сите заинтересирани студенти (апсолвенти, дипломирани и постдипломци) на машински или економски факултет кои имаат одлично познавање на англиски јазик и компјутерски вештини, особено солидно познавање на Excel, се комуникативни, тимски ориентирани, сакаат предизвици и се насочени кон успех, може да го испратат своето CV на HRIntern.Skopje@arcelormittal.com , со назнака „Апликација за пракса – Набавки“

Краен рок за аплицирање 14 август 2016 г.