Практикантска работа– Информатичка технологија

АрцелорМиттал Скопје е водечки светски производител на челик. Поседува објекти за изработка на челик во повеќе од 20 земји, што го прави лидер на сите главни пазари за челик.

Ние веруваме дека нашата позиција во челичната и рударската индустрија донесува уникатни обврски и можности.

Во насока на професионално усовршување на младите, АрцелорМиттал Скопје во одделот за Информатичка технологија:

Сите заинтересирани студенти (апсолвенти, дипломирани и постдипломци) кои покрај компјутерски вештини - hardware, имаат познавање и од компјутерски мрежи, серверски Windows OS и web based апликации; и кои имаат одлично познавање на англиски јазик, се комуникативни, тимски ориентирани, сакаат предизвици и се насочени кон успех, може да го испратат своето CV на HRIntern.Skopje@arcelormittal.com , со назнака „Апликација за пракса – IT – System Administrator“

Краен рок за аплицирање 03 март 2017 г.