Производство - Пракса

АрцелорМиттал Скопје е водечки светски производител на челик. Поседува објекти за изработка на челик во повеќе од 20 земји, што го прави лидер на сите главни пазари за челик. Ние веруваме дека нашата позиција во челичната и рударската индустрија донесува уникатни обврски и можности.

Ние веруваме дека нашата позиција во челичната и рударската индустрија донесува уникатни обврски и можности.

Во насока на професионално усовршување на младите, АрцелорМиттал Скопје во одделот за Производство нуди:

Сите заинтересирани студенти (апсолвенти, дипломирани и постдипломци) на електротехнички / машински / технолошко – металуршки факултет кои имаат одлично познавање на англиски јазик и компјутерски вештини, особено солидно познавање на Excel, се комуникативни, тимски ориентирани, сакаат предизвици и се насочени кон успех, може да го испратат своето CV на HRIntern.Skopje@arcelormittal.com , со назнака „Апликација за пракса – Производство“

Краен рок за аплицирање 31 јули 2016 г.