Новости и Медиуми

„Ден со клиентите 2018“ организиран по седми пат од АрцелорМиттал Скопје

Под слоганот „STEEL growing strong“, АрцелорМиттал Скопје организираше уште еден успешен настан за своите клиенти кои од 10 земји од Балканот и пошироко допатуваа до Скопје за да добијат увид во операти…

види повеќе→

АрцелорМиттал Скопје со учество на Job Fair 2018 – Саем за вработување

На овогодишниот саем за вработување организиран од студентската организација БЕСТ а кој се одржа во просториите на Машински факултет, АрцелорМиттал Скопје ја презентираше специјализираната програма за пракса, Лет…

види повеќе→

АрцелорМиттал Скопје ја одбележа „Неделата на здравје“

Со ред активности, традиционално, во АрцелорМиттал Скопје се одбележа „Недела на здравје“ вклучувајќи ги сите вработени, изведувачи, соработници и партнери. Истата започна со крводарителска акција, а след…

види повеќе→

АрцелорМиттал Скопје по шести пат го одбележа „Денот на клиентите 2017“

Настан кој започна пред 6 години како помал собир, од година во година преминува на повисоко рамниште со зголемени размери каде присуствуваат клиенти, соработници и партнери од целиот балкан и пошироко. И ово…

види повеќе→

Недела на учење

Со овогодишната тема – Поврзи сѐ, Вклучи сѐ, Инспирирај –од 12 до 16 јуни, беше одбележана петтата глобална Недела на Учење на АрцелорМиттал. Секој вработен имаше можност да учествува и да се поврзе со иницијат…

види повеќе→

ВРАБОТЕНИТЕ ОД АРЦЕЛОРМИТТАЛ КОРПОРАТИВНО ГО ОДБЕЛЕЖАА СВЕТСКИОТ ДЕН НА БЕЗБЕДНОСТА И ЗДРАВЈЕТО ПРИ РАБОТА

Скопје, 28.04.2017 - Компанијата АрцелорМиттал Скопје традиционално, и оваа  година, го одбележа „Светскиот ден на безбедноста и здравјето при работа”, кој е еден од најважните датуми во календарот на …

види повеќе→

Недела на здравје

Вработените од АрцелорМиттал ja одбележаа Неделата на безбедност и здравје при работа.

види повеќе→

АРЦЕЛОРМИТТАЛ СКОПЈЕ НАГРАДЕН ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ ВО БИЗНИСОТ

На 03.11.2016 година, на Свечената академија организирана од Сојузот на Стопански комори на Македонија, АрцелорМиттал Скопје доби признание за Одржлив развој во бизнисот. На настанот присуствуваа многубројни …

види повеќе→

КОМПАНИЈАТА АРЦЕЛОРМИТТАЛ СКОПЈЕ, ГО ОДБЕЛЕЖА „ДЕНОТ НА ПОТРОШУВАЧИТЕ 2016”

Традиционално и оваа година, АрцелорМиттал Скопје го одбележа „Денот на потрошувачите“ заедно со своите вработени, клиенти, соработници и партнери. Овогодинешниот, петти по ред „Ден на Потрошувачите” се одржа во но…

види повеќе→