АрцелорМиттал Скопје со учество на Job Fair 2018 – Саем за вработување

На овогодишниот саем за вработување организиран од студентската организација БЕСТ а кој се одржа во просториите на Машински факултет, АрцелорМиттал Скопје ја презентираше специјализираната програма за пракса, Летна школа – Инвестирај во својата иднина!