Летната школа и програмите за пракса и оваа година презентирани на Job fair

АрцелорМиттал Скопје и оваа година учествуваше на саемот за вработување, организиран од студентската организација БЕСТ. Саемот траеше два дена, наменет е за студенти од машинскиот и факултетот за електротехника, каде беа презентирани можностите за пракса, вработување, отворениот ден за студенти и Летната Школа.