Новости и Медиуми

Компанијата АрцелорМиттал Скопје, утре го одбележува „Денот на потрошувачите 2014“

Компанијата АрцелорМиттал Скопје и оваа година традиционално го одбележува „Ден на Потрошувачите 2014“. Овогодинешниот трет по ред „Ден на Потрошувачите“ ќе се одржи во хотелот Холидеј Ин во Скопје и истиот претставува е…

види повеќе→

Вработените од АрцелорМиттал го одбележаа Светскиот ден на безбедноста и здравјето при работа

Повеќе од 200.000 вработени и ангажирани лица од АрцелорМиттал денеска го одбележаа Светскиот ден на безбедноста и здравјето при работа, со голем број настани кои се фокусирани на темата „Запри, размисли и…

види повеќе→

ArcelorMittal прогнозира поголем профит за оваа година

"ArcelorMittal" најголемиот светски производител на челик, поттикнат од силната продажба во САД и Европа прогнозира поголем профит во оваа година. И покрај прогнозите за бавната п…

види повеќе→

Книга за секого

Денес во центарот на Скопје на ул.Македонија во периодот од 11.00 до 17.00 часот, АрцелорМиттал Скопје заедно со Книжарница Клуб Матица организираа акција под мотото "Книга за секого". …

види повеќе→

АрцелорМиттал го одбележа денот на здравјето и безбедноста

Компанијата АрцелорМиттал на глобално ниво го одбележува 25 април како Ден на здравјето и безбедноста на вработените во оваа фирма, под мотото „Застани, размисли и делувај безбедно“. Главниот извршен директор на Арцелор…

види повеќе→